Home / Zabava i Zanimljivosti / Tri razloga zbog kojih padaš na nedostupne frajere

Tri razloga zbog kojih padaš na nedostupne frajere

EMOCIONALNO nedostupni frajeri su svuda oko nas, a statistički gledano, s vremena na vrijeme bi svejedno trebala naletjeti na jednog koji to nije, zar ne? Neke žene konstantno pronalaze emocionalno nedostupne frajere i na njih troše vrijeme i živce, a istovremeno se uvjeravaju da su takvi frajeri čista suprotnost onome što traže. Ako stalno padaš baš na takve, ovo su mogući razlozi:

Sve ih je više

Naravno, i dalje ima onih divnih, dobrih muškaraca koji samo žele mirnu i stabilnu vezu, ali moderna vremena donose nove stvari, a emocionalno nedostupni frajeri su samo jedna od tih stvari. Danas je lakše nego ikad doći do provoda za jednu noć i neobveznog se*sa, što muškarcima smanjuje potrebu za pravom vezom.

Biraš ono što misliš da zaslužuješ

Istraživanja pokazuju da žene često prihvaćaju onakvu ljubav kakvu misle da zaslužuju, a ako imaš nisko samopouzdanje, puno je izglednije da ćeš pronaći frajera koji je emocionalno nedostupan.

On će se prema tebi ponašati loše, a ti se nećeš postaviti jer misliš da ne možeš naći nešto bolje i s vremenom ćeš tražiti upravo takve muškarce.

Dobri dečki su ti dosadni

Koliko god sebe uvjeravala da zapravo tražiš dobricu, ponekad je stvar u tome da ti zapravo želiš upravo suprotno. Mnoge žene koje padaju na emocionalno nedostupne frajere znaju pronaći nekog tko je spreman na dobru, staru, “dosadnu” vezu, ali vrlo ga brzo zamijene nekim tko je sasvim nedostupan jer im postane dosadno.

Izvor:index.hr

error: