Home / Zabava i Zanimljivosti / Pet stvari zbog kojih se muškarci zaljubljuju u nas

Pet stvari zbog kojih se muškarci zaljubljuju u nas

NA STRANU se*s i ostali klišeji, muškarci se u ženu zaljubljuju ako radi ove stvari: Pita ga intimne detalje

Žena koja s muškarcem dijeli intimne detalje iz svog života i istovremeno od njega traži da s njom podijeli svoje, imat će puno više uspjeha od one koja sve drži na distanci. Muškarci vole žene koje su iskreno zainteresirane za njihove privatne stvari.

Pokazuje mu svoju ranjivu stranu

Mnoge žene misle da uvijek moraju biti jake pred svojim muškarcem i ne dozvoliti mu da vidi njene slabije točke. Muškarci vole snažne žene, ali obožavaju one koje ponekad pokažu da su ranjive.

Daje mu komplimente

Muškarci, jednako kao i žene, jednostavno ne mogu odolijeti komplimentima. Ako se svaki put kad je s tobom osjeća lijepo i cijenjeno, jedva će čekati da ponovno budete zajedno.

Drži ga za ruku

Istraživanja pokazuju da se prilikom držanja za ruku luči oksitocin, koji nazivaju i hormonom ljubavi. Držanje za ruku neki će muškarci okarakterizirati pretjerano ženstvenim, no istina je da se i tim činom stvara dodatna intimnost.

Povlači se kad je ne tretira dobro

Muškarac se ne može zaljubiti u ženu ako ju ne poštuje, a žena koja ima snage pokazati da joj se nešto u njihovom odnosu ne sviđa definitivno zaslužuje poštovanje. Velik broj žena misli da je takve stvari bolje prešutjeti i da će sve jednom krenuti nabolje, no istina je da muškarci puno lakše odustaju od takvih žena nego od onih koje se bore za sebe.

Izvor:index.hr

error: