SILOVAO DJEVOJKU DOK JE UMIRALA: Slao slike njenog modrog polugolog tijela uz tekst HA, HA, PREDOZIRALA SE!
Home / Novosti / SILOVAO DJEVOJKU DOK JE UMIRALA: Slao slike njenog modrog polugolog tijela uz tekst HA, HA, PREDOZIRALA SE!

SILOVAO DJEVOJKU DOK JE UMIRALA: Slao slike njenog modrog polugolog tijela uz tekst HA, HA, PREDOZIRALA SE!

Kako je rekao, Ališa je ušmrkavala sredstvo protiv bolova i uzela tečnu marihuanu prije nego što se onesvijestila u njegovoj sobi.

Umjesto da pozove pomoć, Brajan je njenim prijateljima poslao njene polugole slike na kojima je bez svijesti uz poruku: “Ha, ha, mislim da se predozirala, još uvijek diše”. Kako je rekao, bio je previše umoran da bi je odveo u hitnu pomoć.

Narednog dana, kada je nesrećna djevojka već bila očigledno mrtva, uz pomoć njenog prsta otključao joj je telefon i postavio nekoliko njenih fotografija na društvene mreže kako bi izgledalo da je pobjegla od kuće.

Najgore je što se zatim hvalio kolegama sa posla da je djevojka umrla tokom s*ksa s njim. Jednom od kolega je čak rekao da nije znao da li je Ališa bila još uvijek živa kada je imao s*ks s njom.Brajan je uhapšen tokom pretresa njegove prikolice kada je njeno tijelo nađeno u plastičnoj kutiji. Kako je rekao istražiteljima, namjeravao je da je zakopa zajedno sa lukom kako bi prikrio neprijatan smrad.

(Kurir)

error: