Home / Lifestyle / Otkriveno kakvi muškarci ženama daju najviše org*zama…

Otkriveno kakvi muškarci ženama daju najviše org*zama…

Ženski org*zam je i dalje misterij za prevelik broj muškaraca (i žena), a istraživanje koje je nedavno provedeno pokazuje da je fizička privlačnost zapravo sasvim sekundarna kad je u pitanju dostizanje vrhunca

VISOKI, zgodni, tamnoputi, s tijelima kakva se najčešće viđaju na plakatima za donje rublje… ovoga puta nisu pobijedili.

Ženski org*zam je i dalje misterij za prevelik broj muškaraca (i žena), a istraživanje koje je nedavno provedeno pokazuje da je fizička privlačnost zapravo sasvim sekundarna kad je u pitanju dostizanje vrhunca.

Iako se uvijek smatralo da žene za s*ksualnog partnera pokušavaju pronaći što muževnijeg frajera, rezultati ovog istraživanja kažu nešto drugo – mišićavi, snažni muškarci isklesanih tijela i dalje djeluju kao savršen genetski materijal kad je u pitanju razmnožavanje, no to ne znači da žene u krevetu s njima češće doživljavaju org*zam.

Kako onda izgledaju muškarci uz koje ga doživljavaju?

Rezultati istraživanja kažu da izgled nema veze s učestalosti org*zma te da ga žene najčešće doživljavaju s muškarcima koji su… smiješni.

Dobar smisao za humor je ključna karakteristika muškarca koji je stručnjak u pružanju org*zama, a ženama je za org*zam važno i da je muškarac kreativan, ljubazan, vjeran i da fino miriše.

Muževnost i ostale karakteristike koje muškarca čine genetski “prikladnijim” za razmnožavanje padaju u drugi plan jer je ženama važnije da su u krevetu s muškarcem koji je dobar za njih, bez obzira na to kako izgleda.

To naravno ne znači da zgodni muškarci s prekrasnim tijelom daju manje org*zama – samo da org*zmi nemaju puno veze s tonusom njihovih mišića.

error: