Home / Zabava / Video klipovi / VIDEO: Uhvatila ga je kako gleda u njene bujne grudi. Ono što je uradio u nastavku je NEPROCJENJIVO!

VIDEO: Uhvatila ga je kako gleda u njene bujne grudi. Ono što je uradio u nastavku je NEPROCJENJIVO!

Ovo je nešto što je definitivno vrijedno naučiti napamet. Nemojte dozvoliti da vas neka djevojka uhvati kako zurite u njene grudi, a da niste pripremljeni i da joj ne znate kako odgovoriti.

Ovog učitelja joge uhvatila je jedna djevojka kako gleda u njene grudi. Kada ga je počela ‘optuživati’, dao joj je neprocjenjiv odgovor…

Pogledajte o čemu se radi:

Pogledajte sljedeći Vertigo vic:

Pročitajte dodatno!!!
Bonus vic1: Pecali Bosanac i Srbin ribe. I uhvati Srbin zlatnu ribicu. Kaže zlatna ribica: – “Pusti me i ispunit ću ti 3 želje, a Bosancu jednu.” Kaže Srbin: – “Moja prva želja je da u Srbiji nema ni jednog Bosanca.” – “Ispunjeno!” – “Moja druga želja je da u Srbiju ne može ući niti jedan Bosanac!” – “Ispunjeno!”

– “Moja treća želja je da oko cijele Srbije bude visok zid 400 metara i da kroz njega ne može proći ni jedan Bosanac!” – “Ispunjeno!” Bosanče koja je tvoja želja? – “Propušta li taj zid vodu?” – “Ne!” – “Puni do vrha!”

Bonus vic2: Uđu crnac, židov, cigo, mali Ivica, Mujo, Haso, Fata, policajac, plavuša, časna sestra, doktor, student, Žak, Chuck, medo, zeko, king kong, crnogorac, bosanac, hrvat, slovenac, rus, njemac, amerikanac, hi Bruce Willis u kafić i veli konobar: Kaj je ovo, neki vic? HAHAHA 🙂

error: