Home / Novosti / POGLEDAJTE SNIMKU OKRŠAJA IZMEĐU TIFE I ALENA ISLAMOVIĆA NA DOČEKU NOVE GODINE (VIDEO)

POGLEDAJTE SNIMKU OKRŠAJA IZMEĐU TIFE I ALENA ISLAMOVIĆA NA DOČEKU NOVE GODINE (VIDEO)

IAKO su Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa demantirali da su se potukli na dočeku Nove godine u Crnoj Gori, srpski portal Scandal.rs objavio je snimku koja pokazuje da je fizičkog sukoba ipak bilo. Kad su silazili s pozornice, 57-godišnji Tifa je Islamovića udario glavom, na što mu je tri godine stariji kolega uzvratio udarcem nogom.

Sukob je navodno izbio jer je Islamović otpjevao njegovu dionicu. Najprije su se verbalno sukobili, a onda i fizički. “A molim te sljedeći put… Merš, u pi*ku materinu”, povikao je Tifa prije nego što je udario Islamovića. Snimka završava riječima “Je*at ću ti majku”.

Pogledajte sljedeći Vertigo vic:

Pročitajte dodatno!!!
Bonus vic1: Pecali Bosanac i Srbin ribe. I uhvati Srbin zlatnu ribicu. Kaže zlatna ribica: – “Pusti me i ispunit ću ti 3 želje, a Bosancu jednu.” Kaže Srbin: – “Moja prva želja je da u Srbiji nema ni jednog Bosanca.” – “Ispunjeno!” – “Moja druga želja je da u Srbiju ne može ući niti jedan Bosanac!” – “Ispunjeno!”

– “Moja treća želja je da oko cijele Srbije bude visok zid 400 metara i da kroz njega ne može proći ni jedan Bosanac!” – “Ispunjeno!” Bosanče koja je tvoja želja? – “Propušta li taj zid vodu?” – “Ne!” – “Puni do vrha!”

Bonus vic2: Uđu crnac, židov, cigo, mali Ivica, Mujo, Haso, Fata, policajac, plavuša, časna sestra, doktor, student, Žak, Chuck, medo, zeko, king kong, crnogorac, bosanac, hrvat, slovenac, rus, njemac, amerikanac, hi Bruce Willis u kafić i veli konobar: Kaj je ovo, neki vic? HAHAHA 🙂

error: