Home / Zabava / Vicevi / VIC – Sastali se Englez, Francuz i Crnogorac, pa razgovaraju o osobinama svojih žena…

VIC – Sastali se Englez, Francuz i Crnogorac, pa razgovaraju o osobinama svojih žena…

Sastali se Englez, Francuz i Crnogorac, pa razgovaraju o osobinama svojih žena. Englez kaže: Mojoj ženi, kad jaše konja, noge vise do zemlje, ne zato što je konj nizak, već zato što ona ima duge i vitke noge. Francuz kaže: Kad dodirnem prstima jedne ruke drugu ruku, mogu obuhvatiti svoju ženu oko struka, ne zato što imam duge prste, već zato što joj je tako tanak struk. Na to će Crnogorac: Ja kad pođem na posao, lupim svoju ženicu po guzici i njoj se guzica trese sve dok ja ne dođem s posla, ne zato što ona ima veliku guzicu, već zato što se ja brzo vratim s posla.

Procitaj dodatno!!
Vic br.1: Mujo zaglavio u zatvoru, ode Fata u posetu pa ga pita: Kako ti je ovde? Mujo odgovara: Kao kao kuće! Super. Kako to misliš, kao kod kuće? Vidi Fato, hrana je neukusna, garderoba neispeglana, nema se*sa i ne smem da izlazim!

Vic br.2: Vozi se covek autoputem, kad se odjednom na putu stvori guzva. Nakon duzeg cekanja u mestu, njemu prilazi Mujo. “Dobar dan!” “Dobar dan. Sto se ovdje dogadja?” – pita covek “Ma, neki manijak kidnapovao predsednika i trazi 10 miliona dolara za njegovo pustanje ili ce ga politi benzinom i zapaliti. Pa eto, idemo od auta do auta za donaciju. ” “I koliko obicno narod daje? ” “Pa, prosjecno 2-3 litra.”Vicdana.rs

Dodatni kutak zabave:

error: