Home / Vijesti / Kako najplaćenija manekenka na svijetu izgleda bez šminke?

Kako najplaćenija manekenka na svijetu izgleda bez šminke?

Kendall Jenner je jedna od najtraženijih modela na sceni, a magazin “Forbes” ju je ove godine proglasio najplaćenijom manekenkom na svijetu.Dvadesetdvogodišnja manekenka Kendall Jenner već godinama vlada modnom scenom. Do sada je krasila kultne magazine – “Vogue”, “Elle”, “Harpers Bazar”…

A šta se dešava kada se skine perfektna šminka za koju su zaduženi neki od najvećih umjetnika današnjice?Posljednje fotografije snimljene na ulicama Miamija otkrile su kako supermodel izgleda bez imalo šminke, piše “B92“…

Sportski odjevena Kendall je provodila dan napolju sve vrijeme telefonirajući i ne sluteći da su paparazzi u njenoj blizini.Kada ih je primijetila, ona je pokušala da se sakrije i sve vrijeme je spuštala glavu, vjerovatno ne želeći da je slikaju bez šminke.

Ipak, jedna fotografija je pokazala da Kendall ima nesavršenosti na svom licu, odnosno akne u upalnom procesu.Fotke su se ubrzo našle u medijima i počele da kruže društvenim mrežama, a mišljenja su podijeljena.

Dok jedni smatraju da izgleda sasvim prosječno, te da joj titula ljepotice ne pripada, drugi je brane da ovo vjerovatno nije bio njen dan, te da se svi ponekad probude sa kojom bubuljicom na licu.

haber.ba

error: